Euro 16 – Magyarország-Belgium: 0-4

Ismét kis késéssel (azok a dolgos hétköznapok) érkezik az újabb videó, sajnos mi már nem kerülünk idén Guttmann bácsi satupadjára – a nyolcaddöntő következik.

Zseniálisat játszott a válogatottunk, úgyhogy a 4 gól ellenére sincs mit szólni, én személy szerint is köszönöm az elmúlt két hetet, sőt, az elmúlt jónéhány hónapot, alább látható a videó.

Azonban Higany Frédi szerint a műsornak folytatódnia kell, én pedig természetesen folytatom tovább, érkeznek a további érdekes meccsek is.

-kriss-

4 thoughts on “Euro 16 – Magyarország-Belgium: 0-4

 1. Visszajelzés: Euro 16 – Magyarország-Belgium: 0-4 | Zongoracipelő

 2. Nem szoktam Szalaizni, szerintem hasznos játékos, de felmerül a kérdés, hogyha tényleg csak a tizenhatoson belül veszélyes, és első félidőben türelmes, passzolgatós játékot játszottunk, nem lett volna érdemes Nikoliccsal kezdeni, aki azért ebben jobb, és a szünetben behozni Szalait, amikor már lerohanás volt?

  • De bőven lett volna, ez általában pont így szokott történni. A kezdőben kap helyet egy gyorsabb, agilisebb támadó, aki a helyezkedésével keresztbe-hosszába rángatja az ellenfél védőit, aztán amikor már nem bírnak járni, akkor rájuk eresztik az erőgépet. Persze nem tudom mi volt az eredeti terv. Egyébként ezzel a „milyen sorrendben is kéne pályára küldeni a különböző támadóimat” kérdéssel többek között Guardiola is felsült már.

 3. Hello!
  Egy másik hozzászólásban, írtam Storckról, nem ismétlem önmagam!
  Én nem értem Dzsudzsák középpályára helyezését?!
  Gera lecserélését végképp!
  És hogy miért kezdő folyton Szalai??! miért nem Nikolic vagy Németh?!
  Némethböl miért kellett szélsőt csinálni?! stb. stb. 😮 :-/

  Tényleg szépen játszodtak a fiúk! Ez tény, sajnálatos a 0-4! 🙁
  DE én 5-3-2el vagy 4-1-4-1el álltam volna fel, a harmat gyenge belga védelem ellen!

  Olasz szurkoló léttemre, a Belga Olasz meccsen is láttam, sőt a keret hirdetéskór is, hogy nincs normális bal ill. jobb hátvédjük, tessék ebből a videó elemzésből tisztán látszik!

  Azt csak halkan súgom meg, hogy én 1-1 es döntetlennek láttam ezt a meccset, hosszabítással v 11esekkel eldöntve, nem 0-4ek!

Vélemény, hozzászólás?