Euro 16: Magyarország-Ausztria: 2-0

Természetesen érkezik a kisebbfajta csodával felérő meccs után a videó is. Némi késéssel, és néhány kifogással, de hát az úgy volt, hogy kicsi is voltam, éhes is, és fáztam is, de azért  még beestem a célba.

Egyébként itt most megragadnám az alkalmat, amíg a videót menti a movie maker és a bejegyzést hegesztem, hogy magyarázzam a bizonyítványt.

A kép természetesen ismét szar. Általában azzal kezdődik a dolog, hogy lekalózkodok valami felvételt a meccs után, ne is kérdezzétek honnan és hogyan, én az internet Blaha Lujza téri aluljárójába járok le kétes alakokkal boltolni. Általában ennek eredményeképpen mkv formátumban sikerül megszereznem a felvételt, ugyanis a torrentes feltöltők más formátumtól betegesen irtóznak. A movie maker nem áll szóba a .mkv kiterjesztéssel, úgyhogy vágás előtt konvertálhatom is át a videót valami olyan formátumba, amit már észrevesz. Itt helyből romlik az amúgy tűrhető képminőség. A vágás után a movie maker elmenti a videót, ahol újabb minőségromlást szenved, majd ezt a… hát… „valamit” még fel kell töltsem vimeóra. Azért oda, mert a f***opó youtube kicenzúráz a p***ába kopirájtilag. A feltöltés során pedig megint romlik a minőség.
Aki tud erre az ördögi körre valami megoldást / imát / rontáslevevő bűbájt, az szóljon mihamarább.
Szpassziva.

Ja, és a videó:

 

-kriss-

3 thoughts on “Euro 16: Magyarország-Ausztria: 2-0

 1. Visszajelzés: Euro 16: Magyarország-Ausztria: 2-0 | Zongoracipelő

 2. Hello!

  Dicsérjék orba szájba Storck-ot, nem izgat!
  Még ha néha(Feröer ellen) meg is inogott, de vissza sírom Dárdait!
  Ő egyrészt magyar(egy adott nemzet kispadján, hazai edző üljön, ha lehetséges) másrészt benne is megvan a német mentalitás, 3.több múltja van, és több esze a focihoz, mint Storcknak, valaha is lenne!

  Nem mondom, hogy Storck xart se csinál, de túl nagy elvárásai vannak, humora=0 (ellentétben Dárdaival) és utálja azt, hogy Dárdaihóz hasonlítják, pedig nem ő rakta így ilyen faxàul össze a csapatot, hanem Pali bácsi! Úgyhogy duzzoghat, de ő csak tálalta a levest, de nem ò főzte!
  És ha lenne egy csepp inteligenciája, és szerénysége(ami nincs) akkor ezt rég belátta volna!
  Nyomja a süket dumát, de nagyon ego a csávó, nekem egy cseppet se tetszik, EB ide oda!!! :/

  • Koszi a kommentet!

   Én személy szerint még elnézném Storckot a kispadon, ugyan nem magyar, és nem mindig tetszik a szemnek a válogatott játéka, de ő kepes volt rá hogy többé-kevesbe bepotoltassa a csapattal azt az óriási szakmai lemaradást, amit mar legalább 30 eve gorget maga előtt a válogatott. (Igaz ezt Dardai kezdte el helyette. Neki is nagy mázlija hogy nem itthon lett edző, és nem került bele abba az uram-batyam világba, ami a magyar edzői köröket jellemzi). Dardainal hitelesebb embert én sem tudnék mondani a szövetségi kapitányi posztra, de sajnos a magyar válogatott kispadja már tul kicsi játszótér neki. Ő sokkal felkészültebb játékosok iranyitasara hivatott, nem véletlen iskolazza le a Bundesligát. Kicsit félénk véleményem szerint a válogatottnak „fel kellene nőnie” Dardaihoz, legalább egy olyan szintre, hogy már ne a legalapvetőbb dolgokat kelljen neki leoktatni a játékosoknak az edzéseken. Ha ezt megteszik belátható időn belül, akkor egész szép dolgok is kisulhetnenek belőle.

Vélemény, hozzászólás?