Storckék sem ússzák meg (Magyarország – Feröer: 2-1)

2a56c1f5c02c8c2ade501a991d5d23f476d847a0

Ezúttal a válogatott játékának szentelt terápia következik. Foglaljatok helyet, rögtön jön egy helyes nővérke és elvégzi a helyi érzéstelenítést, aztán nekilátunk.

Konzerv mérkőzést fogyasztunk ma, ezért előre is elnézést kérek, ráadásul ezen a jeles ünnepnapon, előre kitervelten, csoportosan elkövetve, halmazati büntetés, kicsit ég is miatta a képem, de ezzel kell beérjétek amíg a következő bejegyzést szerkesztgetem.

A válogatott élére frissen kinevezett Bernd Storcknak annyi felmentés jár, hogy azóta egyrészt EB-résztvevők vagyunk, másrészt alig volt ideje csapatjátékot hegeszteni erre a találkozóra. Egyébként a világ minden számottevő válogatottja ezzel a bajjal küzd, de nem akarom közhelyparádévá változtatni egyik bejegyzést sem, azt majd a SportTv-k megteszik a közvetítések alatt. A feröeri meccsen látottak alapján nem volt semmi ok a derűlátásra, az alábbiakban kiderül miért.
A videóhoz annyit, hogy a „lámpaoltogatós bug” (majd látjátok mit értek ezalatt) már orvoslásra került, a többi videó nem lesz ilyen, ezért utólag is elnézést.
Ja, és az ekézést is abbahagyom terveim szerint, lesz olyan bejegyzés is, ahol nem keresek csomót még a kákán is. De tényleg.

Jó szórakozást.

-kriss-

One thought on “Storckék sem ússzák meg (Magyarország – Feröer: 2-1)

  1. Visszajelzés: Storckék sem ússzák meg (Magyarország – Feröer: 2-1) | Zongoracipelő

Vélemény, hozzászólás?